de specialist in het beveiligen

Iedere drie minuten wordt er in Nederland ergens ingebroken. Daarnaast krijgt maar liefst 40% van de Nederlandse bedrijven te maken met inbraak. Deze cijfers liegen er natuurlijk niet om. Het is dan ook erg belangrijk om uw bedrijfspand optimaal te beveiligen tegen diefstal. Bij Karel van Hees Beveiligingen, specialist op het gebied van alarmsysteem voor bedrijven, kunt u terecht voor diverse alarmsystemen. Het is niet alleen mogelijk om uw bedrijfspand van buitenaf te beveiligen, ook kunt u ervoor kiezen om de ruimte van binnen te beveiligen. Op deze manier weet u zeker dat uw documenten en goederen goed beveiligd zijn.

Toegangscontrolesystemen

Iedereen is bekend met externe beveiligingssystemen. Vaak ziet u aan de buitenkant van een kantoorpand camera’s hangen, en ook alarmsystemen zijn vaak aanwezig in een bedrijfspand. Het is minstens zo belangrijk om uw bedrijf ook intern te beveiligen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een toegangscontrolesysteem. Met dit systeem krijgt iedere medewerker een pasje waarmee zij toegang krijgen tot het pand. Op deze manier weet u zeker dat vreemden het pand niet binnen kunnen. Het systeem registreert welke medewerkers aanwezig zijn, en ook klanten kunnen worden geregistreerd. Bij Karel van Hees Beveiligingen kunt u terecht voor diverse toegangscontrolesystemen. Wij werken nauw samen met Paxton, zodat wij het systeem geheel naar uw wens aan kunnen passen.

Externe beveiliging

Naast het intern beveiligen van uw kantoorpand, is het minstens zo belangrijk om uw bedrijfspand extern te beveiligen. Het is mogelijk om uw pand met behulp van camerasystemen in de gaten te houden. De aanwezigheid van camera’s schrikt veel inbrekers af. Wanneer u camera’s laat installeren, kunt u de beelden opnemen. Daarnaast is het ook mogelijk om van een afstand de beelden live te bekijken. Op deze manier kunt u, ook wanneer u niet op kantoor aanwezig bent, uw pand altijd in de gaten houden.

Naast camerabeveiliging is het natuurlijk ook belangrijk om uw pand optimaal te beschermen tegen brand. Brandmeldsystemen zorgen ervoor dat een beginnende brand snel wordt opgemerkt. Met behulp van een brandmeldsysteem voorkomt u dat documenten en bezittingen worden vernield. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan bij Karel van Hees Beveiligingen. Wij zullen samen met u kijken naar de mogelijkheden omtrent de beveiliging van uw kantoorpand.