de specialist in het beveiligen

Brandmeldsysteem

Ieder jaar vinden er in Nederland gemiddeld 14.500 binnenbranden plaats. Een brand kan in zowel woonhuizen als in bedrijfspanden grote schade aanrichten. Niet alleen kan een brand fysieke schade aanrichten, ook krijgen omstanders vaak te maken met emotionele schade. Uw woning en bezittingen kunnen in korte tijd worden verwoest. Het is dan ook belangrijk om uw pand optimaal te beschermen met behulp van een brandmeldsysteem. Iedereen kent de brandmelders die een melding geven wanneer er rook wordt opgemerkt. Naast het ophangen van rookmelders, wordt het ook aangeraden om een brandmeldsysteem te laten installeren. Karel van Hees Beveiligingen is een expert in het installeren van deze systemen.

Waarom een brandmeldsysteem essentieel is

Een brand verwoest meer dan u lief is. Niet alleen kan een brand uw pand en bezittingen verwoesten, ook brengt het mensenlevens in gevaar. Daarnaast begrijpen wij volkomen dat een brand uw werkzaamheden voor lange tijd stil kan leggen. Een brandmeldsysteem kan een brand in een vroeg stadium ontdekken. Zodra het systeem een brand doorgeeft, wordt de brandweer direct ingeschakeld. Op deze manier kan het uitbreiden van de brand worden voorkomen.

Betrouwbaarheid

Brandmeldsystemen beschermen niet alleen uw bezittingen, deze systemen zorgen er ook nog eens voor dat mensenlevens veilig worden gesteld. Het is dan ook van essentieel belang dat de brandmeldsystemen betrouwbaar zijn. De brandmeldsystemen waar Karel van Hees Beveiligingen mee werkt, bestaan onder andere uit apparatuur, leidingen en stuursignalen die de brand melden bij andere installaties. Ons bedrijf werkt uitsluitend met de beste apparatuur, omdat wij de verantwoordelijkheid willen nemen voor u en uw pand. De systemen waar wij mee werken worden aangepast aan uw woon- of werkomgeving. Al onze systemen voldoen aan de benodigde verzekeringseisen.

Advies op maat

Of u nu uw bedrijfspand of woonhuis wilt laten beveiligen met behulp van een brandmeldsysteem, wij kunnen u altijd advies op maat geven. Karel van Hees Beveiligingen heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van brandmeldsystemen en kan u dus uitstekend adviseren op dit gebied.

Vraag vrijblijvend een offerte voor een brandmelsysteem

Karel van Hees Beveiligingen begrijpt heel goed dat het vinden van het juiste brandmelsysteem een moeilijk proces is. Wij willen u graag op weg helpen bij dit proces en geven u daarom de mogelijkheid om een gratis offerte aan te vragen.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw Telefoonnr. (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht