de specialist in het beveiligen

Toegangscontrolesysteem

Wanneer u een groter bedrijf heeft, krijgt u dagelijks te maken met vele bezoekers. Het is dan vaak moeilijk om in kaart te brengen wie er allemaal in het pand aanwezig zijn. Grote bedrijven zijn daarom een gemakkelijk doelwit voor indringers. Het wordt grote bedrijven dan ook aangeraden om een toegangscontrolesysteem te laten installeren. Een toegangscontrolesysteem registreert wie er allemaal in uw kantoor aanwezig zijn. Met behulp van toegangskaarten wordt geregistreerd wie er in en uit het pand gaat. Voor bezoekers kunt u natuurlijk een speciale bezoekerspas aanmaken.

De toegang tot diverse ruimtes

Wanneer u werkt met geheime informatie, wilt u natuurlijk niet dat elke medewerker toegang heeft tot deze informatie. Het is met het toegangscontrolesysteem mogelijk om de ruimtes apart te laten registreren in het systeem. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat slechts bepaalde medewerkers toegang hebben tot specifieke ruimtes. Deze gegevens kunnen worden verwerkt in het toegangscontrolesysteem. Er wordt geregistreerd wie het pand betreden heeft en welke medewerkers in speciale ruimtes zijn geweest. Ook is het mogelijk om met behulp van het toegangscontrolesysteem hekken of slagbomen op afstand te bedienen. Het toegangscontrolesysteem geeft u een overzicht van wie er in uw pand aanwezig is en het houdt ongewenste bezoekers buiten de deur.

Een optimale beveiliging

Niet alleen kunt u bij Karel van Hees Beveiligingen terecht voor toegangscontrolesystemen, ook kunt u bij ons terecht voor camerasystemen en brandmeldsystemen. Wanneer u al deze verschillende systemen combineert, wordt de kans op inbraak of brand steeds kleiner. Niet alleen wordt uw bedrijf dan continu in de gaten gehouden door de meldkamer, ook schrikken de camera’s rondom het pand potentiĆ«le inbrekers af.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Karel van Hees Beveiligingen begrijpt heel goed dat het vinden van het juiste beveiligingssysteem een moeilijk proces is. Wij willen u graag op weg helpen bij dit proces en geven u daarom de mogelijkheid om een gratis offerte aan te vragen. Wij zullen samen met u een plan maken voor de beveiliging van uw huis of kantoorpand. Het aanvragen van een offerte doet u geheel vrijblijvend.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw Telefoonnr. (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht