de specialist in het beveiligen

Camerasysteem

Steeds meer Nederlandse bedrijven en instellingen kiezen voor camerabewaking. Wanneer u uw bedrijfspand beveiligd met behulp van camerasystemen, heeft u een extra paar ogen die dieven en vandalen op kunnen sporen. Bij Karel van Hees Beveiligingen kunt u terecht voor diverse soorten camerasystemen. De systemen die wij installeren worden altijd op maat gemaakt en geleverd. Naast het beveiligen van bedrijfspanden leveren wij ook camerasystemen voor particulieren.

Camerabewaking op maat

Natuurlijk is het mogelijk om een kant-en-klaar camerasysteem aan te schaffen. Toch wordt het aangeraden om dit soort systemen te laten plaatsen door professionals. Zo weet u niet alleen zeker dat de systemen werken, ook weten professionals exact waar de camera’s moeten hangen om uw bedrijfspand of huis optimaal te beveiligen.

Wanneer u ervoor kiest een camerasysteem door Karel van Hees Beveiligingen te laten plaatsen, weet u zeker dat de camera’s op de juiste plek hangen. Wij letten hierbij op diverse aspecten. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om de camera’s zichtbaar op te hangen, zodat potentiĆ«le dieven of vandalen worden afgeschrikt. Daarnaast is het natuurlijk het belangrijkste dat de camera’s in de juiste hoek worden geplaatst. De juiste beelden zorgen ervoor dat de politie ermee aan de slag kan en dat dieven en vandalen ook achteraf worden opgespoord.

De juiste camerasystemen

Karel van Hees Beveiligingen werkt met diverse merken. Wanneer u camerasystemen laat plaatsen, is de kans groot dat er een systeem van de gerenommeerde merken Abus of Vista op wordt gehangen. Deze merken zijn door ons geselecteerd vanwege goede eigenschappen die zorgen voor kwaliteit. Zo moeten de systemen heldere opnames maken, makkelijk te bedienen zijn en een grote opnamehoek hebben.

Of u nu kiest voor particuliere of zakelijke beveiliging, bij Karel van Hees Beveiligingen kunt u kiezen voor diverse soorten camerasystemen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor infraroodcamera’s, Dome camera’s of verborgen camera’s. Niet alleen plaatst Karel van Hees Beveiligingen deze camera’s, ook kijken wij samen met u naar welke camerasysteem u het beste kunt gebruiken en op welke plaatsen deze het beste kan hangen. Zo bent u optimaal beveiligd en kunt u met een gerust hart uw bedrijfspand of woonhuis verlaten.

Vraag vrijblijvend een offerte voor een Camerasysteem

Karel van Hees Beveiligingen begrijpt heel goed dat het vinden van het juiste camerasysteem een moeilijk proces is. Wij willen u graag op weg helpen bij dit proces en geven u daarom de mogelijkheid om een gratis offerte aan te vragen.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw Telefoonnr. (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht