de specialist in het beveiligen

Een alarmsysteem voor particulieren op maat

Karel van Hees Beveiligingen heeft de afgelopen jaren een grote klantenkring weten op te bouwen. Dit komt doordat ons bedrijf veel ervaring heeft in het installeren van diverse beveiligingssystemen. U kunt ons als particulier inschakelen voor de beveiliging van uw woonhuis. Niet alleen kan een beveiligingssysteem inbraak voorkomen, ook kunt u met behulp van een alarmsysteem korting krijgen op uw inboedelverzekering.

Wanneer u met Karel van Hees Beveiligingen in zee gaat, kiest u voor een beveiligingssysteem op maat. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden omtrent het beveiligen van uw woning. Wij kijken naar uw omgeving en maken een plan waarmee we uw huis optimaal kunnen beveiligen. Daarnaast zorgen wij voor opvolging. Wij komen regelmatig controleren op onregelmatigheden wanneer het alarm afgaat. Wanneer u ons inschakelt, kunt u zeker zijn van een betrouwbaar systeem omdat wij uitsluitend met gecertificeerde alarmsystemen werken.

Een tijdelijke alarminstallatie

Ook wanneer u aan het verhuizen bent, op vakantie gaat of een tijdelijke woning heeft, kunt u gebruikmaken van onze diensten. Naast het installeren van vaste systemen, kunt u ook bij ons terecht wanneer u een alarmsysteem wilt huren. U huurt een alarmsysteem al vanaf €100 per maand. Wilt u na het huren van een systeem graag een vast alarmsysteem aanschaffen? Dan geven wij u graag een goede korting.

Heeft u interesse gekregen in het huren of kopen van een alarmsysteem voor particulieren? Vraag dan kosteloos een offerte bij ons aan. Wij kijken dan samen met u naar de mogelijkheden omtrent de installatie van een alarmsysteem.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw Telefoonnr. (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht